OM MIG

UDDANNELSER

Sundheds- og vægttabscoach - Fitness Institute 2016

Personlig træner - Fitness Institute 2015

Fitness instruktør - Fitness Institute 2015

Anatomi og fysiologi - Fitness Institute 2015

Kostvejleder - Fitness Institute 2013

KONKURRENCE PLACERINGER

1. Plads & overall vinder Men's Physique DM 2015

5. Plads Men's Physique Loaded Cup 2015

2. Plads Men's Physique DM  2014

1. Plads Men's Physique DM NC 2014

3. Plads Male Bodybuilding WBFF 2013

OM MIG


Mit navn er Mustafa Ali Mohammed. Jeg er uddannet teknisk designer, kostvejleder. personlig træner og sundheds- og vægttabscoach hos én af Danmarks mest anerkendte fitness eksperter, Henrik Duer (Fitness Institute) som blandt andet også er kendt fra TV3 programmet ”Ekstremt fed”.

Mit valg af denne uddannelse bunder ud i, at jeg helt naturligt og personligt elsker at motivere mine medmennesker og hjælpe dem til en bedre livstil. At se mine kunders glæde og taknemmelighed, når de fysisk og ikke mindst psykisk ser og opnår deres resultater, gør mig ikke blot stolt men også tilfreds.

 

For de fleste mennesker handler det om en forandring fra den krop man har, til den drømmekrop man længe kun har drømt om. Sådan var det naturligvis også for mig. Desværre kommer man ingen vegne ved kun at drømme og hellere ej findes der nemme mirakelkure. Man bliver nødt til at tage sagen i egen hånd og gøre en forskel for at komme tættere på sine drømme og mål i livet. Det fandt jeg ud af og jeg valgte at gøre noget ved det, heldigvis.

 

Som 17 årig vejede jeg 48 kg og var træt af at blive drillet pga. min tynde krop. Det er hverken sjovt at være ekstremt fed eller ekstremt tynd for den sags skyld. Den indre stemme vendte altid tilbage for at motivere og styrke mig. Jeg var fast besluttet på at vise folk hvordan min krop kunne se ud og de negative kommentarer ville jeg bruge som motivationsfaktor for at opnå mine mål. Det hjalp og det lykkedes med stor succes.

 

På daværende tidspunkt var det ikke helt nemt at blive tilmeldt et fitnesscenter uden forældrenes tilladelse og det kostede samtidig en bondegård at tilmelde sig, omkring de 4-500 kr. om måneden. Det var derfor ikke noget min far ville ofre penge på, da han mente at jeg ikke behøvede at træne og spilde min tid på at løfte vægte. Jeg blev i sin tid ansat som servicemedarbejder i det tidligere SATS, for at kunne træne gratis og begynde min kamp om at opnå mit mål. I dag efter 11 år kan jeg se tilbage og nyde mine resultater og samtidig være stolt af mig selv og mit hårde arbejde. Jeg træner selv 6 gange om ugen og jeg ser træning og kost som en livstil, der ikke blot efterleves, men ligeledes nydes.

 

På billedet til venstre vejer jeg 58 kg. Med andre ord har jeg vejet 10 kg mindre end det. Utroligt, ikke sandt? Jeg er dog stadig ikke helt tilfreds med det opnåede resultat indtil videre, ikke fordi jeg ikke er taknemmelig, men mere fordi jeg altid skal hæve overlæggeren og forhøje mine mål. Af den årsag vil min sult efter større resultater styrkes, da jeg ikke blot vil ”nøjes” eller stille mig tilfreds. Så hvis du har et mål, så skal der kæmpes for at nå målstregen. For tro mig, du kommer til at kigge tilbage og nyde det med et smil en dag.

 

I dagens Danmark – og i takt med den modernisering af fokus på kroppens ideelle udseende og fitnesskultur skabt af medier og en eventuelt øget eksponering af folks private tanker omkring deres krop på offentlige tilgængelige hjemmesider, er der skabt nogle problemstillinger i forhold til træning. De fleste almindelige mennesker er begyndt at tænke mere over deres udseende, helbred og sundhed - og det er typisk af negativt prægede tanker og pressende idealmål, som formår at få folk til at tro, at de ikke er gode nok eller ser gode nok ud i forhold til resten af verdenen. Denne tanke er i sig selv en problemstilling, i og med at sundhed og positiv velvære bør være et dagligt præmis, som gør at det enkelte individ skal føle sig tilpas i sig selv og ikke ud fra hvad samfundet forventer.

 

Personligt har jeg en passion for at hjælpe andre til at kunne ændre den enkeltes livsfilosofi ud fra hvad vedkommende selv ønsker, og ikke hvad andre mener man bør gøre. Når dette tankesæt og ikke mindst den positive indstilling til sundhed og velvære stemmer overens med ens egne forventninger til sig selv, kan man tage stilling til hvilke slags livsstilsændringer der skal til, for at man som individ kan føle sig lykkelig. På den måde når man længst og på den måde fuldfører man sine mål i livet.

 

De fleste mennesker ønsker helt naturligt en accept hos andre, men min passion er at få denne accept forvandlet til en positiv motivationsfaktor. Dette er til at kunne opnå de mål i livet som man selv ønsker og ikke ud fra de pressede samfundsnormer, man bliver pålagt. Mine overvejelser omkring dette bunder ud i, at jeg ikke mener, at man bør hjælpe andre med blot den tanke om at skulle skabe et ”sundere liv”, men et individ, der står stærkere, lykkeligere og ikke mindst bedre end han/hun nogensinde har gjort i forhold til vedkommendes nuværende livsanskuelse. Træning og kost er ikke kun til fordel for fysikken for kroppen – psyken bliver ligeledes positiv, stærk og mere effektiv og hvem ønsker ikke det? Men hvem tænker så langt, når man blot tænker på en livsstilsændring?

 

Jeg har i alle disse år arbejdet med det, alle ønsker – at få en flottere og sundere krop og jeg har begået alle fejl, der kan forudsiges - derfor kan man hos mig, få den direkte støtte og rådgivning, således at de fejl, der naturligt opleves ikke sker ved dig, da jeg allerede har lært, er forberedt og ikke mindst er kampklar. Ligeledes arbejder jeg med, at mine kunder ikke blot opnår sine mål i forhold til sundheden, men bliver klædt godt på, således at de fremtidige andre mål i livet ligeledes kan håndteres med baggrund for de værktøjer jeg underviser i.

 

”You are the creator of what you see in the mirror, if you don’t like the way you look, then change it!”

- Mustafa Ali Mohammed