KLIENT RESULTATER

TINE PHILIP-HANSEN

MÅL:

Gang i fedt forbrændning

Opstramning

Lavere fedtprocent


PERIODE:

24 uger


RESULTAT:

vægt fra 87,9 til 76,5 kg

Minus 11,4 kg fedt

Optimal fedtforbrændning


Jeg har i løbet af de sidste 10 år prøvet alverdens kure, for at kunne tabe mig. Dette har været kure lige fra hurtigt vægttab, til kure som varer over længere tid, f.eks. De Danske Vægtkonsulenter (DDV). Intet har virket for mig. Jeg har endda fået tildelt en diætist igennem kommunen, da jeg har for lavt stofskifte, men de kunne heller ikke hjælpe mig med mit vægttab.

 

Jeg kontaktede Mustafa, fordi jeg var rigtig grundig træt af det hele. Vi holdte et møde hvor han satte sig ned sammen med mig, og vi talte om hvordan det bedst ville virke for mig, i forhold til mit studie, og hvor meget jeg skulle nå i min dagligdag. Derudover talte vi også om, hvilke fødevarer jeg bedst kunne lide. Han tog hjem og om aftenen havde jeg en kostplan og et træningsprogram. Jeg følte at jeg måtte prøve det han havde brugt hele aftenen på, men hvorfor skulle det virke, når intet andet nogensinde havde virket for mig? Jeg startede på kostplanen fuldt ud, og samtidig startede jeg i fitness og fulgte det træningsprogram han havde lavet. Jeg følte pludselig at jeg havde fået mere energi, og jeg begyndte faktisk også at tabe mig.

 

Jeg er nu 11 kg. lettere, og jeg er ca. 1/3 igennem mit program. Efter jeg havde tabt de 10 kg., blev min kostplan ændret, da jeg selvfølgelig ikke skulle spise det samme, som da jeg vejede 10 kg mere. Dette gjorde at jeg fik endnu mere blod på tanden til at fortsætte kampen.

 

Der er både gode og dårlige dage. Uanset hvornår på døgnet jeg har brug for rådgivning, så har Mustafa været der for mig. Dette har gjort at jeg ikke røg ned i det sorte hul igen.

 

Hvis jeg har kommet til at synde, har det været svært for mig at indrømme det overfor Mustafa, fordi jeg var bange for at han ville få mig til at få så dårlig samvittighed, at jeg bare ville komme til at synde endnu mere. I stedet har han støttet mig, og hjulpet mig med at fortsætte med planen, så jeg kom oven på igen og kunne fortsætte kampen med et smil på læben.

 

Jeg kan klart anbefale Mustafa som kostvejleder og personlig træner, da han er den eneste som har kunnet hjælpe mig med at nå mit mål. Uanset om man skal tabe sig eller opbygge muskler, så har han forstand på det han laver. Jeg er selv sygeplejerske og har læst medicin i to år, så jeg ved rigtig meget om kroppen og dens funktioner. Jeg har på intet tidspunkt følt at min krop ikke fungerede ordentligt eller at der var noget mystisk. Det har kun været en fordel at have Mustafa som personlig coach, da han sætter sig utrolig meget ind i tingene og vil det bedste for en.

 

Jeg fortsætter med kampen, og ved jeg nok skal nå mit mål med hans hjælp!