KLIENT RESULTATER

MARIAM T.

MÅL:

Øget muskelmasse

Opstramning

Lavere fedtprocent


PERIODE:

12 uger


RESULTAT:

Lavere fedtprocent

Øget muskelmasse & styrke.


Gennem mit forløb hos Mustafa har jeg fra start følt mig forstået omkring mine mål og støttet igennem hele mit forløb og endda efterfølgende. Mustafa har hjulpet mig med at få en bedre forståelse for hvilken slags træning jeg kunne udøve for at få de bedste resultater. Desuden fik jeg også en nem og overskuelig kostplan som jeg har været super glad for.


Træningen med Mustafa var super motiverende og han var god til at presse mig så jeg fik resultater. Jeg havde dermed meget gavn af træningen vi havde sammen og følte mig udfordret på den gode måde. Jeg har gennem mit forløb hos Mustafa været særdeles tilfreds og har været super glad for mit resultat. Da jeg førhen havde prøvet en masse forskellige andre metoder for vægttab og opstramning men uden resultater. Det fik jeg da jeg fik Mustafa som træner og det har jeg været rigtig taknemmelig for. Jeg fik det jeg ønskede og dermed en motiverende træner som holdte mig ved ilden.


Jeg vil klart anbefale Mustafa og hvis man ønsker en træner som har styr på kost samt træning så vil jeg helt klart vælge Mustafa. Dermed får Mustafa mine varmeste anbefalinger og vil endnu en gang sige tak for hjælpen til at opnå mit resultat