KLIENT RESULTATER

JOSEPHINE HOVMAND

MÅL:

Øget muskelmasse

Opstramning

Lavere fedtprocent


PERIODE:

12 uger


RESULTAT:

Minus 8 kg fedt

Minus 10 cm talje

Øget styrke & muskelmasse.


Mit forløb på 12 uger hos Mustafa har været rigtig godt, vi har sammen udarbejdet en kostplan som har passet ind i mit liv med børn og nattevagter, en kostplan som jeg har kunnet sætte mit eget præg på, så jeg ikke har følt jeg har spist det samme hver dag i 12 uger. Han forklarer godt omkring råvarer og sammensætningen af makrofordelingen.


Ligeledes har han udarbejdet en træningsplan som har været let at overskue, men som jeg samtidig har kunnet redigere i løbet af forløbet, så det ikke er blevet for ensformigt. Mustafa er fantastisk motiverende til trænings sessionerne, han forstod at presse mig til det yderste, hvor jeg samtidig har nydt det og haft det sjovt. Han forklarer de forskellige øvelser godt og dybdegående, og gentager gerne den samme øvelse igen og igen, så jeg har fået en korrekt udførelse af de forskellige øvelser.


Der er flere gange om ugen blevet fulgt op på hvordan det går, han er smadder dygtig til at rose ved resultater, men bestemt også til at motivere når jeg selv har følt at min motivation har kunne ligge på et meget lille sted.

Han reagerer hurtigt på henvendelser, og han har altid været der når jeg har haft brug for noget motivation til at forsætte.


Jeg har været rigtig glad for at have haft et forløb hos Mustafa, og jeg ville til hver en tid vælge ham som personlig træner igen.

Under mit forløb er der forsvundet 10 cm om maven, samt 8 kg.