DIN SUCCES

AFSPEJLER SIG PÅ MIN SUCCES

KLIENT UDTALELSER


Her er et lille udpluk, hvor du kan læse om andres oplevelse af, at bruge mit koncept, til at opnå deres resultater. Disse udtalelser kan læses på facebook gruppen.

SAMI KRID

Øget muskelmasse og lavere fedtprocent.

CAMILLA INGVARDSON

Fedttab, opstramning og styrke.

ALI KAZIM

Fedttab og konkurrenceform.

KRISTINA IRENE PEDERSEN

Genoptræning efter graviditet.

FARAH SHALHA

Fedttab, opstramning, øget muskelmasse & styrke.

JOSEPHIE HOVMAND

Fedttab, opstramning & styrke.

TINE PHILIP-HANSEN

Gang i fedtforbrænding, fedttab.

MIROSLAVA JIRANOVA

Fedttab, opstramning & styrke

MARIAM T.

Fedttab, opstramning, øget muskelmasse & styrke.

FLERE UDTALELSER

Jeg vil stærkt Anbefalde ham han er seriøst den bedste , på 3 uger har jeg tabt 5 kilo og 8 cm  jeg er ikke et sekundt i tvivl om jeg når mit mål og jeg glæder mig som en sindsyg til at fortsæt mit forløb. Jeg var så træt og havde ingen overskud og var gået i stå i langtid da jeg tog kontakt lavede han en kostplan til mig med det samme og fortælte mig hvilken kosttilskud jeg skulle tag. Nu er jeg frisker en frisk med masser overskud <3 Han er altid til rådighed og det er det aller bedste jeg ikke i tvivl går jeg i stå vil han være der.


GABRIELLA M.

Perfekt og målrettet træning. Fik det bedste for pengene og verdens bedste træning og kostplan. Jeg var skeptisk overfor kostplanen i starten for synes der var mange måltider, men min vægt rykket så hurtigt og jeg kom på mit livs bedste form. Mustafa er helt klart en jeg vil anbefale til alle. Stol på Mustafa og du skal nok nå dit mål


SORA AL-JEDRI

Hvis man alligevel går og bruger en masse tid på træning eller bare gerne vil igang med ny og sund livsstil. Så Vil jeg på det kraftigste anbefale, at I benytter jer af Mustafa. Mustafa er kompetent og kender til alle de små tricks og teknikker, der gør at du vil få mere ud af din træning og dermed også bedre resultater. Hans viden samt hjælp, har i hvert fald gjort mig meget mere motiveret og nysgerrig på sporten. Mustafa kan hjælpe med kost og træning, men det kræver selvfølgelig også noget selvdisciplin, man er selv nødt til at yde. Kontakt ham, I vil ikke fortryde det!


MOHAMED DABDOUB

Sindsyg god og enkel kostplan super hjælpfuld kostvejleder, svare altid når man skriver og han er der helt klart hele tiden, kan anbefales!


SUFIAN BEN AMARE

Jeg har trænet i en del år, men uden en egentlig plan. Derfor har jeg heller ikke opnået nogen resultater med min træning. Træningsplanen Mustafa har udarbejdet til mig har målrettet min træning og givet mig ny motivation. Mustafa tager sig den tid der skal til for at man kan udføre øvelserne rigtigt, er tryg ved dem og forstår hvorfor netop den øvelse er en del af planen. Han har åbnet mine øjne for styrketræning og hvor vigtigt det er, i forbindelse med mit vægttab.

 

Da jeg havde min kostvejledning med Mustafa, sagde han til mig, at jeg ikke skulle kalde det en slankekur men en diæt. Det syntes jeg er en utrolig vigtig pointe. Kostplanen handler ikke om at sulte kroppen, men at give den, den næring som gør, at den kan fungere optimalt.  Den er overskuelig og lige til at gå til.

 

Jeg er helt tryg ved mit forløb hos Mustafa og vil klart anbefale ham til alle der vil tabe sig eller optimerer deres træning


CAMILLA TOFT NIELSEN

Mustafa Ali Mohammed er en stor motivation i sig selv - han er vel mødt og velforberedt. Han hjalp mig til at holde et højt fokus og tempo. Han er god til at give ros, og han fik mig til at presse mig selv t:It ekstra, hvor jeg troede at jeg ikke kunne mere. En varm anbefaling herfra - også til dig som måske allerede træner og har trænet længe, men som har brug for lidt motivation, inspiration og nogle mere udvidede træningsmetoder. Det er super fedt, at træne med en, hvor man virkelig kan mærke, at det er træningen han brænder for!


KARINA HANSEN

Mustafa Ali Mohammed er en super god og kompetent træner. Altid positiv, støttende og effektiv. Jeg er nu på dag 4 Mustafa har netop skræddersyet en kostplan efter mit måls behov og en god trænings plan. Jeg har fået viden og især forståelse for, hvordan krop, kost, motion og udførelse af øvelser hænger sammen og hvilken virkning det har. Jeg kan allerede mærke resultater, blot ved at spise rigtig. Jeg har mere overskud og energi i hverdagen Mustafa er super sej og inspirerende, og er en kæmpe hjælp. Lukker og slukker for alle mærkelig myter hvad angår træning, kost osv. hvilket er godt for MIG. GymGeneration.dk kan varmt anbefales


KASSEM EL-KASSEM

Efter at jeg havde stået med min egen plan for mit vægttab og komme til mål, følte jeg – jeg var ramt ind i en mur. Vægten stod stille og når den ikke stod stille gik den op af og tabte kun til der jeg var nået til igen. Jeg kontaktede Mustafa, da jeg havde brug for en personlig træner, der troede på jeg kunne nå mit mål og fik min gejst tilbage til at kunne nå målet.

Jeg har haft en godt forløb med Mustafa, og kan klart anbefales hvis man selv føler sig klar til at tage det næste trin hvor der er en der holder øje med dine tal og giver dig den boost man har brug for. Min Madplan var overskuelig valgte selv nogle ting jeg godt kunne lide lagt ind, og den bedste træningsplan som jeg virkelig har været glad for og stadig bruger efter mit forløb.

Mustafa er professionel i sit arbejde, og ved hvad han snakker om. Han er lyttende til hvad man har at sige og man finder altid en løsning på tingene. Jeg har lært meget mere om min egen krop og hvad jeg egentlig kan udføre.

Med mit forløb nået jeg et mål med at tabe 8 kg & 8cm talje på de 7uger jeg havde Mustafa som personligtræner, som jeg ikke har kunne gøre uden hans hjælp


SABRINA SKYTT LARSEN

Jeg havde valgt at få en kostplan for at tage på. Mustafa har været professionel og super hjælpsom mht. kost, da jeg ikke kan tåle gluten og laktose. Han havde endda undersøgt hvor jeg kunne købe de forskellige madvarer. Jeg fulgte planen nogenlunde i starten, men når jeg faldt fra har Mustafa været god til at tage kontakt og lige give mig et skub bagi Jeg er ihvertfald blevet bedre til at spise sundt og holde mig til de madvarer jeg kan tåle, og det kan jeg kun takke søde Mustafa for. Kan helt klart anbefale ham!


LINDA ANA

En fantastisk coach, der altid er støttende, vejledende og hjælpsom! Vil stærk anbefale Mustafa som træner, hvis man bl.a. mangler motivation, vilje og overskud til at opnå sit mål. Jeg fik lavet en kostplan og et nyt træningsprogram, som har hjulpet mig til at komme i bedre form!

Thank you, Coach! :D


JULIANA SAADAT

Nu er der gået en uge med kost og træning, sammen med Mustafa Ali Mohammed . Vi har trænet sammen tre dage ud af de syv, og jeg føler allerede at jeg har godt styr på begge dele. Min kost går meget bedre end den gjorde de første 2-3 dage, og træningen virker nu meget mere overskueligt end før. Han er skide god til at fortælle og forklare, så man ikke føler sig forvirret og derudover er han rigtig god til at holde ens motivation oppe og presse en til det yderste. Så nu er jeg klar til at stå på egne ben og styrketræne alene. Han er en god støtte og en god vejleder, så hans metoder og hans hjælp kan heft sikkert anbefales! Er super tilfreds og super glad for at have valgt ham til, at få mig i form og opnå mine mål jeg har for min krop. Thumps Up herfra og tuuuusinde tak for nogle rigtig gode trænings timer. Den dag jeg står snor lige, har jeg kun ham at takke det for !


VIKTORIJA DWAYNE RUDOVA

Jeg har fået lavet en kostplan hos Mustafa og det er jeg virkelig glad for at jeg gjorde. Mit mål var at stige i vægt og få bygget nogen muskler på. Mustafa er super dygtig og rigtig sød:) Han hjalp mig også med træningen. Han fik lært mig masse af nye øvelser. Og noget jeg har lært der er at der skal løftes tungt. Fik også forklaret hvordan øvelserne skulle gøres. Hvor vi snakkede om form og gentagelser. Han har hjulpet og vejledet mig og min kostplan var nem og overskueligt. Jeg er steget vægt og har fået bygget masser af muskler på. Jeg vil ihvertfald bruge ham igen til træning og kostplaner. Han ved hvad han laver og det kan man godt se:)


DZESTINA ALLEY

Kan stærkt anbefale www.GymGeneration.dk til alle og en hver som har brug for øgning af vægt eller vægttab, eller hvis man bare har brug for motivation og vejledning til hvordan man kan omlægge sin kost og spise sundere. Så har Musafa Ali Mohammed det der skal til for at få dig igang! Han er en virkelig dygtig kostvejleder og personlig træner, som sætter fuld fokus på dig og dine mål, Bedst af alt har man hans støtte og opbakning hele vejen igennem, og er altid klar til at svare på spørgsmål og give gode råd.


MARYAM AFSHEEN

TILFREDSE KLIENTER OG SUCESS

Din succes afspejler sig på min succes, derfor er det vigtigt for mig at få alle i mål.